Ik zie je schoon!

Er is zo’n aantal mannen in seksuele relaties – genaamd röntgen man.

Om de een of andere reden, gedacht dat zijn mannelijke ervaring je in staat stelt je een heel laboratorium te vervangen door reagentia, en om onfatsoenlijkheid te identificeren. Ze zeggen, in de vrouw die je kunt zien!

– Nou, ik zie dat je schoon bent! – De kroonuitdrukking van de mannen-x-ray, stemde meestal na verzoeken om het rubberen productnummer 2 te trekken.

Deze is de meeste groep mannen die graag bloemen

en gasmaskers, tert vullen «Beslissingen» en controleert nooit op STD.

Om een ​​of andere reden is de oudere generatie vooral lijden – Mannen dichter bij 50, die, in theorie, met de leeftijd, niet alleen drijfveren, maar ook wijsheid te vinden.

Velen van hen beginnen volledig de hulpmiddelen te wrijven – Dit is de fictie van de overheid of de dienst van artsen. omdat «Als we nog steeds niemand in het dorp van dit hebben, dan is het Brecht».

Anderen zorgen ervoor dat ze alleen zijn «fatsoen», Daarom is er niets om bang te zijn. Bovendien wordt onder fatsoen de vrouw het meest begrepen – niet marginaal van onder het hek en houdt zich niet bezig met prostitutie. Of https://hikebikekayak.com/rentals/ in het algemeen getrouwd, wat betekent – Met een garantie (?).

Er zijn degenen die naar een vrouw kijken met een vierkant:
– En wat heb je iets verkeerd? Waarom heb je deze vijand bourgeois nodig?.

Het meest verbazingwekkende dat dergelijke dingen niet alleen drugsverslaafden draaien die niets te verliezen hebben – sterf nog steeds in een jaar of een ander. Of personen die drie klassen landelijke school hebben voltooid. Beste mensen, ingenieurs en artsen, creatieve werknemers en afdelingen, streven ook ernaar dezelfde knie te leren.

Ja, ze weten het allemaal. Het zijn alleen degenen die zo bang zijn «zon», Wat klaar is om je leven in gevaar te brengen, gewoon niet te verliezen, God verbiedt, gezicht voor de dame. Je zult niet voor haar worden toegegeven in mannelijke zwakte? Ja, en dat zal je niet zijn – Het is https://pilkadakatingan2018.wordpress.com/2017/04/28/tiga-partai-sudah-resmi-buka-penjaringan-bakal-calon-bupati-dan-wakil-bupati-katingan-apa-saja-ya/ veel gemakkelijker om alternatieve samenzweringstheorieën uit te vinden en te denken dat in de röntgenfoto van je hoofd te onderscheiden «oneerlijk».

Trouwens, de vraag. Zoals jij, mannen, «redelijk» van «oneerlijk» onderscheiden? In die zin dat degenen met wie je kunt zonder anticonceptie, van degenen met wie je dat niet kunt? Vertel ons!

Leave a Reply

Your email address will not be published.